Paintings add Arts on Stamps Internet Club

STATUTUL

 1. Numele oficial al clubului este Paintings and Arts on Stamps Internet Club (PASIC). Acest nume oficial si prescurtarea PASIC sīnt protejate prin drepturi de autor si apartin domnului Victor Manta din Elvetia, fondatorul si Presedintele clubului PASIC.
 2. Scopul lui  PASIC este de a promova si a facilita contactele intre colectionarii de marci postale care se intereseaza pentru subiectul "Pictura si arta pe marcile postale" si, mai general, pentru colectionarea de timbre tematice.
 3. Oricare colectionar de marci postale poate cere admiterea in PASIC, nefiind ceruta nici o recomandare. Admiterea in club se poate solicita prin posta electronica, presind pe acest cimp,   folosind formularul de raspuns , sau, preferabil, prin introducerea directa a datelor in baza de date; pentru aceasta, dupa ce ati parcurs toata pagina, apasati va rog pe butonul:  Join PASIC ).
 4. Oricarui membru al clubului PASIC īi este cerut sa respecte cu strictete prezentul Statut, precum si regulile generale de comportare pe Internet (Netiquette). Presedintele, impreuna cu Consiliul Executiv, are dreptul sa expulzeze pe oricare membru al PASIC care se abate repetat de la regulile prescrise prin prezentul Statut.
 5. Intrarea īn PASIC este gratuita, ceea ce duce la faptul ca nu sint solicitate nici un fel de taxe de inscriere sau de participare.
 6. Membrii PASIC vor fi ajutati de Consiliul Executiv si de alti membri, in limita timpului disponibil, in probleme legate de filatelie si de folosirea calculatoarelor si Internetului pentru scopuri filatelice.
 7. Pentru a finanta  proiecte care stimuleaza interesul pentru filatelie, pot fi acceptate mici donatii īn bani sau in timbre. Ele pot fi trimise Casierului clubului, dupa ce a fost solicitat si primit acordul sau.
 8. Pentru a parasi PASIC-ul, este suficient de a fi anunta demisia, prin posta electronica, Presedintelui clubului.
 9. Lista membrilor clubului este publicata pe prezentul site, pentru a facilita contactul intre membri.
 10. Membrii pot publica mici anunturi pe pagina Scurte anunturi gratuite .
 11. Membrii PASIC sint informati periodic asupra activitatea clubului, prin articole publicate pe acest site si/sau prin curier electronic. Daca va exista interesul, se va putea publica o revista periodica, distribuita prin posta electronica.
 12. PASIC este dirijat de catre Presedintele sau, asistat de o echipa de colaboratori benevoli care formeaza Consiliul Executiv. Colaboratorii sint cooptati de catre Presedinte dintre membrii clubului PASIC. Consiliul Executiv este compus dintr-un Vice-Presedinte, o secretara, un casier, un editor si doi directori. Lista membrilor consiliului executiv este publicata pe aceasta pagina.
 13. Presedintele, ajutat de membrii Consiliului Executiv, poate solicita afilierea PASIC-ului la alte organizatii filatelice.
 14.  Limbile oficiale ale PASIC-ului, utilizate pentru corespondenta cu Presedintele si cu secretara sint engleza, germana si franceza. (*)
 15. In caz de necesitate, prezentul Statut poate fi modificat īn orice moment de catre Presedinte, ajutat de catre Consiliul Executiv, pentru a asigura flexibilitatea necesara pentru buna functionare a clubului. Membrii PASIC vor fi informati in timp util asupra schimbarilor, pe acest site si/sau prin posta electronica.

(*) Vizitatorii de limba romāna sunt invitati sa foloseasca pentru corespondenta limba lor materna.

Va rugam sa apasati aici pentru a afla mai mult despre membrii Consiliului Execitiv.

In cazul īn care sīnteti de acord cu prezentul Statut si doriti sa va īnscrieti īn club, sīnteti rugat sa apasati pe butonul:  Join PASIC

Revised: 12/04/08.
Copyright © 1996 - 1999 by Victor Manta. All rights reserved.